Mona Billiau fotografie

Contact

Aarzel niet om mij een mailtje te sturen om je plekje in te boeken of informatie rond mijn                                prijzen of werking te vragen. Geboortefotograaf

Monaphotography

Bergstraat 3, 1800 Vilvoorde

+324 98 18 12 13

mona.billiau@gmail.com

MonaBilliauPhotography

MonaBilliauPhotography

Aanbevelingen 

Hieronder de recensies van enkele tevreden klanten.

Geboortereportage 

Wij hebben beroep gedaan op Mona voor een fotoshoot tijdens de bevalling van ons zoontje.

Eerlijk gezegd was ik eerst wat angstig en ongemakkelijk bij het gedacht dat er foto's zouden getrokken worden tijdens mijn bevalling,

maar op geen enkel moment heb ik mij ongemakkelijk gevoeld!

Mona's aanwezigheid was anderzijds zelf een geruststelling aangezien ze zelf ook vroedvrouw is, en perfect weet wat er zal gebeuren.

Ze weet op elk moment haar bescheidenheid te behouden, en ze gaf me steeds een vertrouwd gevoel. Toen ik de foto's voor het eerst zag heb ik een paar traantjes moeten wegpinken, en nog steeds kan ik uren naar deze foto's staren.

Ik ben Mona zo dankbaar dat ze het mooiste moment in ons leven op foto heeft kunnen vastleggen, en voor diegene die nog zouden twijfelen, gewoon doen! Dit is een once in a lifetime!

- Fanny Vandenberghe

Gezin

Wat een service krijg je bij Mona. We gaven haar een moeilijke opdracht: de eerste ontmoeting tussen onze dochters vastleggen in het ziekenhuis. Lijkt allemaal heel simpel maar een bevalling plan je niet en uiteraard wil je na de bevalling je gezin zo snel mogelijk herenigd zien waardoor het tijdstip van de fotoshoot op een heel specifiek moment moest doorgaan, mede doordat door de coronamaatregelen het bezoekuur voor mijn oudste dochter beperkt was en omdat ik poliklinisch bevallen ben en dus ook snel naar huis wou. Het was een Now or Never en het werd een Now, precies zoals ik het wou. De foto's zijn prachtig, puur, snel en kwalitatief. De foto's zaten iets meer dan 24u later in onze mailbox. En dat voor een hele democratische prijs. Voor elke foto-opdracht moet je bij Mona zijn. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen en zal zeker in de toekomst nog beroep doen op haar diensten.

- Eefje Van Snick

Pasgeborene 

Wij hebben Mona leren kennen in het ziekenhuis van Vilvoorde.

Daar had ze enkele foto's getrokken van ons zoontje die toen verbleef op de neonatologie.

Aangezien de foto's zo mooi waren hebben we haar gevraagd voor een newborn shoot bij ons thuis.

Het is heel geruststellend om te weten dat Mona ook vroedvrouw is.

Door haar kennis ben je zeker dat je baby'tje niet in nare of rare posities gewrongen wordt.

Ze straalt ook rust en vertrouwen uit wat direct een goed gevoel gaf.

Ik heb haar reeds aangeraden aan vrienden, zo tevreden zijn we! 

- Charline Kempenaers 

Pregnanyshoot

A photoshoot is not something that comes naturally to me or my husband. But we really wanted to have nice memories from my first pregnancy (even though I felt like a balloon).

We were really happy about how at ease Mona made us feel and how natural the final photos looked - exactly as we imagined.

She was letting us behave naturally around each other but would direct us when needed which was great.

The whole process from booking to receiving photos was easy and straightforward and we couldn't be happier with the final results!

- Michaela Vanhamel

Newbornshoot 

"Tweemaal beroep gedaan op Mona voor een newbornshoot waarbij heel geduldig, zacht en begripvol omgegaan werd met de babytjes. Het was een heel aangename ervaring en we zijn erg tevreden van het eindresultaat. We zouden niet twijfelen om opnieuw beroep te doen op haar!" 

- Ilse Moonens

Newborn & cakesmash

Ik vond de fotoshoots met Mona heel leuk. Zowel bij de newbornshoot als een cakesmash fotoshoot hele goede en snelle service.

Haar foto's zijn heel mooi, ze zitten vol gevoel en emotie.

In een woord prachtig.

Ik raad Mona zeker aan, ze doet dit super!

- Noémi Meert